lauantai 14. tammikuuta 2012

papanoiden viemää

moi, minä tein mokkapaloja tai paskapaloja tänään. Ne maistui ihan paskalta, mutta se oli tarkoitus! Mokasin pahasti monta kertaa kun paskaa meni pellin yli! Siitä piti tulla läjä, mutta siitä tulikin blörä!!
Minua vituttaa koska pökäleet tuli minun kotiin ja söivät paljon paskapalojani. Onneksi minulle jäi vähän paskapaloja. Siitä olisi voinut tulla sakot. Mutta minä tunsin paljon poliiseja, joten en saanut sakkoja. Nyt tiedän että virtahevon paska on makeaa. Minä tein kuuluisien paskapalojen taikinan paskasta. Tässä alempana on kuva ja ohje paskapalojen tekemiseen.

pohja

5 dl paskaa
2-3 lusikallista ripulia (löysää)
1 dl kusta
20 keskikokoista tuoretta papanaa
3 dl virtahevon paskaa
10 keskikokoista kuivatettua papanaa

kuorrute:

2 litraa löysää ripulia
10 pientä kuivatettua virtahevon papanaa

ohje:
1. Sekoita kaikki paska.
2. Lisää sen jälkeen jäähtynyt kusi.
3. Murskaa kuivatetut papanat ja lisää joukkoon.
4. Maista ja lisää tarvittaessa paskaa oman maun mukaan.
5. Laita uuniin pellille ja anna olla siellä niin kauan että se jää vähän löysäksi eli noin. 5 min.

kuorruteen ohje:
1. sekota ainekset ja ÄLÄ murskaa papanoita koska ne maistuu niin herkullisilta kokonaisina.
2. Levitä päälle hitaasti ja nauti ihanista paskapaloista.

tässä mun itse tekemät.



 oli tosi hyviä ja pehmeitä. NAM!!!!!!


meen tästä syömään lisää paskaa ja tossa ylhäällä kuvassa tekemistö teillekkin!
pitäkää hauskaa ja tehkää noita paskapaloja.




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti